KAKO UŠTEDETI TROŠEĆI PROIZVOD

U interesu prilikom kupovine bilo kog artikla, svakako je njegova optimalna upotreba. Aktivni kiseonik ima više namena i mogućnosti za korišćenje, a učestalom upotrebom nekada može doći do rasipanja proizvoda. Želimo da vam skrenemo pažnju na trikove koji osim što doprinose bržem rezultatu, istovremeno igraju u korist racionalnog trošenja - win win.
 

Manje je više

 
Ukoliko želite da tretirate određenu regiju kože proizvodom, dovoljno je da uzmete tanak sloj papirne maramice ili gaze i svega nekoliko puta naprskate. Nije neophodno da materijal iz više slojeva nepotrebno punite proizvodom, kada je učinak jednako dobar i uz jedan tanji. Osim toga, češćom upotrebom – radi vidljivog učinka već tokom dana, slojeve maramice/gaze možete menjati, a aktivnim kiseonikom optimalno tretirati i osvežavati željenu regiju.

 

Kad grilon priskoči u pomoć

 
Još jedan način, ne nužno atraktivan na pomen, ali efikasan, jeste korišćenje ženske grilon čarape. Ukoliko se otok i osećaj težine kao posledica umora reflektuju na vaše ekstremitete ili telo, radi bržeg i jačeg efekta, na ciljanu regiju navucite žensku grilon čarapu, a potom naprskajte Akvabent kiseonik. Proizvod će, osim dužeg prisustva na koži, brže i efikasnije delovati.
Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima: