AKTIVNI KISEONIK U KOZMETIČKOM SALONU

 

 

Aktivni kiseonik, osim individualnih korisnika u komforu doma, upotrebljavaju i kozmetički saloni. Posetili smo oazu lepote – kozmetički salon Nena, sa kojim sarađujemo dugi niz godina u želji vam približimo iz drugog ugla mogućnosti za upotrebu preparata.


Uvek informisani i u toku sa inovacijama


Iskustvo od impozantnih 48 godina, permanentna edukacija i poseta kongresa u Parizu, upućenost u nove tehnike i tehnologije, samo su neke od karakteristika koje čine kvalitet i razlog duge tradicije salona koji se nalazi na adresi Terazije broj 42. Pristup na kom insistiraju prilikom rada sa klijentima je individualan, te svako u zavisnosti od stanja, zahteva i potreba kože ima posebno prilagođen tretman. 

 

U stručnim rukama


Srce ambijenta je toplo, u tonskom skladu medenih boja i u službi udobnosti klijenata. Nalazite se pod pravim svetlom u rukama stručnjaka. Digitalno čišćenje, fito pilinzi, mezoterapija, depilacija, čupanje obrva i druge intervencije moguće je zakazati i obaviti u dogovoru sa kozmetičarom. Kozmetički tretmani prilagođavaju se starosnoj dobi klijenta, kao i vremenskoj sezoni u kojoj je optimalno raditi određenu proceduru. 

 

Verni pratilac na delu


Zahvaljujući svojoj širokoj primeni, aktivni kiseonik moguće je koristiti u toku različitih procedura. Prilikom digitalnog čišćenja kože lica, fito pilinga, kože koja je izrazito masna i problematična i kod koje je neophodno mnogo raditi. Aktivni kiseonik upotrebljava se u pauzama od čišćenja lica, ili nakon samog procesa. Nanosi se u formi obloge sačinjene od filtera natopljene papirne maramice radi umirenja crvenila i reakcija kože. Takođe, nakon uobičajenih i učestalih procesa kao što su čupanje obrva, uklanjanje nausnica i depilacija. Obloga se nanosi po završetku uklanjanja neželjenih dlačica i drži nekoliko minuta.

 

 

Upotrebu kiseonika profesionalna lica iz salona Nena preporučuju prilikom izlaganja suncu, u slučaju iritacija i svraba kože, kao i u formi obloge nekoliko puta na dan.

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima: