Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

 
Poštovani,
 
Dobrodošli na internet stranicu aktivnikiseonik.com.
 
Molimo Vas da pre početka upotrebe naših usluga, pažljivo pročitate Uslove korišćenja. Svaka poseta i kupovina putem sajta aktivnikiseonik.com znači da ste saglasni sa Uslovima korišćenja u celosti. Ukoliko su postavljeni uslovi za Vas neprihvatljivi, slobodni ste da prekinete upotrebu sadržaja ovog sajta.
 

Opšte odredbe

 
Sav sadržaj internet sajta aktivnikiseonik.com  (tekst, fotografije, video i audio materijal, programerski kod) je zaštićen autorskim pravima. Neovlašćeno korišćenje bilo kod dela sajta, bez predhodne dozvole Akvabent d.o.o., smatra se kršenjem autorskih prava.
 
Informacije koje su dostupne na ovom sajtu ne treba koristiti za dijagnostikovanje, lečenje ili kao zamena za mišljenje Vašeg dermatologa, lekara ili farmaceuta.
 
 
Sve savete ili informacije dobijene direktno ili indirektno na sajtu prihvatate na sopstvenu odgovornist.
 

Izmene Uslova korišćenja

 
Akvabent d.o.o. ima pravo izmene Uslova korišćenja u slučaju dopune asotrimana i/ili izmene zakonske regulative u bilo kom trenutku zbog čega je pre upotrebe internet sajta aktivnikiseonik.com ili kupovine putem istog neophodno ponovo pročitati Uslove korišćenja.
 

Poručivanje

 
Poručivanje proizvoda putem sajta aktivnikiseonik.com moguće je izvršiti putem stranice Poruči. Za poručivanje je neophodno sa leve strane, u prozorima, uneti broj komada proizvoda koje želite i pritom na svaka poručena četiri proizvoda iz asortimana dobijate jedan Akvabent kiseonik na poklon. Takođe ukoliko imate promo kod unesite ga u prozor i kliknite osveži cenu. U desnom donjem uglu videćete vrednost porudžbine za uplatu kao i iznos transportnih troškova koje plaćate prilikom preuzimanja paketa.  Za nastavak kupovine obavezni ste uneti Vaše lične podatke navedene u obaveznim poljima, da štiklirate saglasnost da ste pročitali Uslove koripšćenja i Politiku privatnosti kao i da unesete autentifikacioni potpis kako bismo se zaštitili od moguće zloupotrebe. Nakon toga kliknite na dugme poruči. Time ste potvrdili Vašu porudžbinu i uputstvo za plaćanje će Vam u kratkom roku stići na Vašu e-mail adresu. Ukupan prikazani iznos porudžbine je sa PDV-om i bez troškova dostave. Plaćanje se vrši uplatnicom, a vreme dostave je 2 do 3 radna dana. Uplatnica za plaćanje kao i obaveštenje o vremenu prispeća pošiljke nakon uplaćenog iznosa biće Vam poslat na Vašu e-mail adresu. Prilikom isporuke pošiljke u obavezi ste da platite troškove dostave. Ukoliko, nikoga ne bude na adresi pošiljka će biti ostavljena u lokalnoj pošti, a vama će u poštanskom sandučetu biti ostavljen izveštaj za njeno podizanje - ovo se odnosi na kurirsku službu Post Express. Pošiljka ostaje 5 radnih dana u pošti nakon čega se vraća nama. Ukoliko ne dobijete pošiljku u navedenom roku obavezno nas obavestite kako bismo odmah rešili zastoj.
 
Uz pošiljku dobijate račun koji treba da sačuvate. Ukoliko proizvod iz bilo kog razloga nije ispravan ili je oštećen čim ga dobijete, odmah nas obavestite. U prvih 7 dana mi ćemo izvršiti zamenu proizvoda u najkraćem, mogućem roku osim ukoliko proizvod nije oštećen neadekvatnim rukovanjem ili drugim okolnostima.
 

Reklamacija

 
U slučaju bilo kakvih problema možete nas kontaktirati putem broja telefona + 381 11 / 61 52 577  ili putem e-mail-a ovde. 
 
Rok za reklamacije iznosi 5 dana od datuma kupovine. Vaše reklamacije biće obrađene i o ishodu istih bićete obavešteni u roku od 5 radnih dana od dana primanja reklamacije
 
Ukoliko ne uspete da napravite narudžbenicu na ovaj način, imate mogućnost telefonskog naručivanja putem broja + 381 11 / 61 52 577 radnim danima u period od 8 do 15 časova, ali i tada će nam biti neophodna Vaša e-mail adresa.
 
Sve informacije vezane za uputstva, narudžbenice, račune, dodatna pitanja ili nedoumice možete nas kontaktirati putem mail-a ovde ili telefona: + 381 11 / 61 52 577 radnim danima u period od 8 do 15 časova.
 
Srdačan pozdrav,
 
AKVABENT d.o.o.